POS : Stadshavens Medemblik x Mollie - Blogs

Door: Mollie | Geplaats: 08-03-2024 om 20:40
POS : Stadshavens Medemblik x MollieHet volledige (POS : Point Of Sale) Stadshavens Medemblik x Mollie succesverhaal. Ontdek hoe de implementatie van Mollie Terminal de jachthavens in het West-Friese Medemblik hielp om de betalingen te vereenvoudigen en de werkdruk te verminderen.

Achtergrond : Jaarlijks bezoeken zo’n 35.000 gasten Medemblik per boot. De stad telt vijf verschillende havenlocaties, stuk voor stuk uitgebaat door Stadshavens Medemblik. Elke haven heeft een heleboel faciliteiten in petto: je kunt er een ligplaats voor je boot of een plek voor je camper reserveren, maar ook een plezierboot of fiets huren om de omgeving te verkennen. Voor gasten die in de haven willen overnachten, zijn sanitaire voorzieningen, stroom en water beschikbaar. Om het overzicht te behouden over de reservaties en betalingen, is een efficiënt systeem een absolute must.

Actie : Op aanraden van i-Marina heeft Stadshavens Medemblik sinds juni 2023 een nieuwe betaaloplossing geïmplementeerd: Mollie Terminal.

Resultaat : Lees hier het volledige verhaal bij Mollie


Via de App op de haven betalen met i-Marina - 01-06-2021
Haventeam van Stichting Waddenhaven Texel: ‘Ook de wasmachines werken via i-Marina’ - 06-10-2021
"Zeilen" Meer tijd om een lijntje aan te pakken - 22-07-2022
Holland Vaart vroeg uit de veren in Friesland - 30-01-2023